2016-07-28

Babamasszázs

 

 

baby-17327_1280

Két évvel ezelőtt indítottam el az indiai tradicionális babamasszázs bemutató  oldalamat. Azóta jó néhány babával és anyukájával sikerült megismertetnem és megszerettetnem ezt a módszert és nagy örömömre szolgál, hogy sokan nyitottak és érdeklődőek ennek az ősi módszernek a felfedezésére.

Azóta már több tájékoztató előadást is tartottam, megjelent néhány cikk és közel 400 blogbjegyzés ebben a témában, így aztán úgy érzem eljött az ideje, hogy egy kicsit szélesítsem a palettát és elhatároztam, hogy most már nem csak a babamasszázs tanításával, hanem az ayurvédikus szemlélet megismertetésével is foglalkozom. Az önismeret, az önelfogadás, a kornak, típusnak, évszaknak megfelelő mindennapi  szokásrendszer, olyan minőségi változást eredményezhet az egyéni életekben, ami még a mai zaklatott világban is kiegyensúlyozottságot ad és harmóniát sugároz a szűkebb vagy tágabb környezetünkben.  Egy egyszerű, természetes és nagyon hatékony önismereti tréning, amit kínálni szeretnék. Tudom, hogy van rá igény és fogadókészség, hisz amióta a babamasszázzsal ilyen intenzitással el kezdtem foglalkozni, minden közelebbi és távolabbi ismerősömről kiderült, hogy nagyon szívesen vesznek részt ilyen témájú beszélgetéseken.

Amíg az új honlap nem nyeri el végleges formáját, kérlek látogass el a shantala-babamasszázs oldalra és ott, vagy a blogon biztosan találsz érdekes és hasznos információkat. Ha kérdések merülnének fel, bátran keress a feltüntetett elérhetőségeken. Nagyon szívesen állok rendelkezésedre és hiszem, hogy ha

mindenre megoldást nyújtó válaszokat nem is tudok adni, de segítek neked újabb kérdéseket feltenni, amelyekkel közelebb kerülsz önmagadhoz, fejlődhet az önismereted és ezen keresztül az egészséged, a mindennapi életed,a kapcsolataid, egyszóval megtalálhatod a kiegyensúlyozott életet.

Kérlek látogass vissza időről-időre. Hamarosan elkezdem ezen az oldalon is a friss bejegyzések feltöltétését és ősszel már elérhetőek lesznek azok az ingyenesen is elérhető online anyagok, amelyek segítségével Te is elindulhatsz ezen a varázslatos úton, önmagad felé!