Babamasszázs tanfolyam

Azoknak a kismamáknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy babájuk testi-lelki fejlődését olyan tradicionális eszközökkel támogassák, amelyeket a több ezer éves indiai hagyomány örökített ránk.

 Kép1

Ahogy a jóga, úgy a babamasszázs is az ayurvéda része: az egészséges életmód, az egészségmegőrzés művészete, az „élet tudománya”.

Amikor a gyermek a világra jön, 9 hónap után egy drámai változás következik be az életében. Mindaddig folyamatos kontaktusban létezett az édesanya testével, ez azonban a születéssel egy csapásra megszűnik. A tapintás, az érintés, a bőrön keresztül történő kommunikáció anya és gyermeke között egy különleges lehetőség azoknak, akik felismerik jelentőségét, időt és energiát szánnak rá és mindennapjaik részévé teszik.  Egy csodálatos ajándékkal gazdagodnak, ami biztonságot, az önbizalmat, önismeretet ad mindkettőjüknek és kapcsolatukat egy olyan egészséges egyensúlyban tartja, ami életre szólóan meghatározóvá válik és a kiegyensúlyozott, boldog élet alapja lehet.

Az ayurvédikus babamasszázs során egy gyengéd, de határozott masszázst végzünk a babán hidegen sajtolt, illatanyag és tartósítószermentes növényi olajjal. A teljes masszázst ideális esetben otthonunkban végezzük és a masszázs befejező lépése egy nyugtató lebegőfürdő, ami elősegíti a bőrön keresztül az olaj mélyebb rétegekbe való felszívódását.

Ha úgy érzed, hogy segítség lehet számodra egy ilyen módszer, most lehetőség van egyéni foglalkozásokra, ahol személyre szabottan foglalkozom a baba és a mama típusával. Ehhez egy kb. 2-3 órás beszélgetés, egy kérdőív kitöltése és néhány olyan kérdés megválaszolása szükséges. Ennyi idő alatt arra is lehetőség van, hogy a babát természetes tevékenysége közben megfigyelhessem, hogyan eszik, alszik, mit csinál, hogyan telik a napi rutinja.

Bemutatom a masszázsfogásokat, lehetőség van a gyakorlásra és az egyéni kérdések, felmerülő problémák részletes átbeszélésére.  Tanácsot, javaslatot adok, de természetesen semmi sem kőbe vésett szabály, csak ajánlás, amit az édesanya legjobb belátása szerint bevezet az életükbe.

A foglalkozás ára 2018 január 1-től

9.900 Ft.

Ha bármilyen okból arra van igény, hogy több részletben és rövidebb időket töltsünk csak együtt, akkor:

6000 Ft/alkalom.

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

 

Ha értesítést szeretnél kapni, vagy érdekel az ayurvéda elmélete, szellemisége iratkozz fel a Hírlevélre itt.

Bármilyen kérdés merül fel, keress az alábbi elérhetőségeken:

70-933-7832

info@shantala-babamasszazs.hu

www.shantala-babamasszazs.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.