Miért éppen Shantala?

Ha nyugalomra és elfogadásra vágysz…
Ha a bizalom és a kötődés fontosak számodra…
Ha nyitott vagy és minden nap újra rácsodálkozol a világra…

…akkor jó helyen jársz.

cropped-night-1374501_1920.jpg

Már két éve elindítottam a shantala-babamasszazs.hu,-t , az ayurvédikus babamasszázst népszerűsítő oldalt és hamarosan észrevettem, hogy az édesanyák, akik nyitottak a baba érintésének erre a tradicionális módjára, valamennyien önmaguk is szívesen vettek a saját életmódjukra életvezetésükre vonatkozó tanácsokat, Sőt, ahogy egyre  több emberrel találkoztam, sokszor tettek fel nekem kérdéseket amiknek nem az újszülött gondozásával, áplásával volt kapcsolatos, sőt nem is feltétlenül kisgyermekes szülőktől érkezett.

Egyre jobban megerősödött bennem az a kép, hogy nagyon sok emberben hatalmas igény van az önismeretnek egy új típusú megközelítésére, amihez az ayurvéda egy hihetetlen eszköztárat biztosít. Ez ugyan egy régi tudomány, ha nem a legrégebbi, csak a nyugati civilizáció számára még igencsak felfedezetlen terület.

Vigyázat! Ha ezen az úton indulsz, ne várj kész recepteket, gombnyomásra működő sémákat. A gondolkodásodat kell megváltoztatni, a sablonokat elfelejteni, az instant megoldásokat kerülni. Helyezd magad a középpontba, de ne passzív befogadó légy,  hanem aktív, tevékeny résztvevő. Ismerd fel a szereped és felelősséged a saját sorsod, egészséged, boldogságod alakításában.

Gyere velem!

 

2 thoughts on “Miért éppen Shantala?

  • There are some inrtseeting points on this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There is some validity but I will take maintain an opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well.

    • Thanks, for your comment, however, I am surprised, it is in english. Unfortunately, the page is still in the initial status, and it is avialble only hungarian yet. Anyway, I am working on further development, and in the near future it can be reached in a bilingual form. Coming soon, with new articles! Thanks for your interest! Beata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.